Számháború

2024. április 08. 06:12

Egy szó mint száz, szégyenletes lebőgés a szombati fórum, semmiféle tömegdemonstrációról nincs szó.

2024. április 08. 06:12
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép: Arpad Kurucz / ANADOLU / Anadolu via AFP

„A baloldalon persze mindenki gyenge a számháborúban. Nem is lehet másképp, hiszen náluk húsz éve a Mókus őrs szervezi a demonstrációkat, kicsiben nyomják. Aki pedig elképesztőnek tartja, hogy ezúttal több tízezren összegyűltek a kormány ellen, azért gondolkodjon el két fontos apróságon.

Először is: még mindig úgy ötödannyian mennek el balról demonstrálni, mint jobbról – ami dollárokkal megtámogatott humán politikájukat elnézve, számukra kiábrándító.

Másrészt valóságos vicc, hogy négyciklusos Fidesz-kormányzás után még mindig ilyen kevesen vannak, lényegében csak a budapesti liberális értelmiség egy része. Akik persze úgy tesznek, mintha ők lennének az ország, de higgyék el, Csanyteleken vagy Csurgón egyáltalán nem róluk fantáziálnak az emberek.

Egy szó mint száz, szégyenletes lebőgés a szombati fórum, semmiféle tömegdemonstrációról nincs szó. Pusztán azok vettek részt a tüntetésen, akik eddig is felizgultak, amikor Gyurcsány Ferenc spontán módon, nyakkendő nélkül május elsejézett velük. Nyilván akadtak ott szombaton fiatalok és tájékozatlanok is, ők hamarosan pontosan megértik, kicsoda is Magyar Péter. Hogy kik állnak mögötte, kik finanszírozzák, mit képvisel, miért hazudozik. Ami történt, azt már nem lehet visszacsinálni – harsog az éterbe Pszicho Peti (köszönöm, Bohár Dani!), és tényleg nem, de azért illett volna egy rendes tömeget összekalapálni.

Nem sikerült. Sohasem sikerül. Ez itt a lényeg, nem a süket mellébeszélés. Valamint persze az is, hogy

Gyurcsánnyal az élen a régi baloldal éppen most készül lerohanni az újat.

Egyébként ma reggel úgy keltem fel, hogy hiányérzetem támadt. Valahogy jó lenne újra magyar zászlóval a kézben veletek masírozni. Nem az ötvenezresben, hanem a kettőszázötvenezresben.

Mert azért – bocsánatot kérek – jó ízlés is van a világon.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekkerjoz
2024. április 08. 18:56 Szerkesztve
Mindenki akkora számot mond be, amekkorát álmodott, Kálmán ennyi emberre bemondta simán a kétmilliót
patak_23
2024. április 08. 18:40
>>>Genusnextgen Butuska. Mindig azzal jöttök, hogy hűha milyen sokan voltak. Minél többnek hazudjátok a létszámot, annál szánalmasabb hogy ilyen sok embernek nem tudtok nyújtani semmit. Semmitmondó buli volt az biztos! Most sem tudtok újat mondani minthogy: mocskos Fidesz, meg hogy Polt Péter mondjon le. Valami program vagy elképzelés az nincs!? És még Mindenkinek Megmondom a Magamét péter akar vitázni. Ugyan miről! Fújjj!!
Genusnextgen
2024. április 08. 16:42
500.000 tüntető. Szép nap volt, jópárszor felharsant a mocskos fidesz rigmus. Szívből jött, amihez nincs fogható Buksikáim:)
ekeke1
2024. április 08. 16:32
Marhagulya Hogy magában mi és hogyan rémlik fel, az maradjon is a magán(y)ügye. Ellenben nemhogy egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő férjjel, de egy normális házastárssal is, hivatali ügyeket, büntetőeljárásokról és még Isten tudja miről otthon megfecsegni, TILOS. Ráadásul, aki ilyen nyilvánvaló provokációnak képest beugrani,mint amilyen a nyilvánosságra került lehallgatás, az mezei titkárnőnek nem való nemhogy igazságügy miniszternek. És arra a kérdésre hogy a görény akkor, ott ,először és utoljára készített hangfelvételeket...nos elég kevés naiv hülye lenne képes ma igennel válaszolni. Öhvendeztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!