Terepjáró védi Karácsony sátrát a Blahán? Furcsa!

2024. április 23. 17:40

A „zöld” főpolgármester a hatalmas méretű dízelautót úgy küldte rá az egy éve felújított tér kockaköveire, hogy azok már az átadás utáni hetekben azonnal cserére szorultak.

2024. április 23. 17:40

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

A Ripost keddi cikke szerint Karácsony Gergely egy luxusterepjárót állított a kampánysátra mellé a Blaha Lujza tér közepére. A lap szerint mindez olyan látványt nyújt, mintha ezzel a kocsival őriznék a helyszínt. A portálon emlékeztetnek: a „zöld” főpolgármester a hatalmas méretű dízelautót úgy küldte rá az egy évvel ezelőtt felújított Blaha Lujza tér kockaköveire, hogy 

azok már az átadás utáni hetekben azonnal cserére szorultak, pár hónappal később pedig újra problémák akadtak vele.

Így mire decemberben átadták a Blahát, ezek a munkálatok meg is történtek, majd pár hónappal később újra cserére szorultak a silány minőségű, rosszul lerakott kockakövek – olvasható a portálon. A Karácsony Gergely sátrát őrző terepjáróról készült képet ide kattintva tekinthetik meg!

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
békalepcse2.0
2024. április 23. 21:13
Szeretnénk visszakapni az ikszet!!!!
atti64
2024. április 23. 20:49
PATKÁNY VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapir32
2024. április 23. 20:05
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Annyi esze meg gerince a balosoknak is lehetne, hogy aki egyszer csődbe vitte az országot vagy a fővárost azt többet nem bízzák meg semmivel! Az számoljon el a tevékenységével és menjen a süllyesztőbe! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!