Videón, ahogy víz alá kerül a badacsonyi strand

2024. április 23. 11:42

Pár óra leforgása alatt 15 centivel emelkedett a vízszint Badacsonynál.

2024. április 23. 11:42

Nyitókép: Képernyőfotó

Az Időkép számolt be arról, hogy pár óra leforgása alatt víz alá került a badacsonyi stand, mindez a webkameráik „szeme” láttára történt. 

Mint írták, a feltámadó északkeleti szél kitolta a tó vizét. A vízügyi adatok szerint hétfő 18 óra és kedd 7 óra között 

15 centivel emelkedett a vízszint Badacsonynál.

A lap felidézte, március végén Balatonfüreden és Csopakon történ hasonló eset, amikor a viharos délnyugati szél billentette meg a Balaton vizét.

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­a­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
elbert-0
2024. április 23. 16:07 Szerkesztve
És mi a fasz ér többet egy nyomorult decathlonos sátor meg egy fapad vagy hogy végre van víz. VÍZ basszameg. Különben is Lóczy a hibás minek találta ki hogy leng a tó vize ? Komolyan a világ minden apró porcikájából a nyálcsorgató ostobaság dől. Ja és mindez a webkamerák szeme láttára ! Hallatlan ! süssön a nap, ne essen az eső legyen a víz szinte ivóvíz ne legyen szúnyog, legyen élet, olcsó legyen a lángos....stb. Szegény jó Ötvös Csöpi lebaszhatna ezeknek az idiótáknak egy pofont
röviden
2024. április 23. 13:44
Olykor fú a szél.
johannluipigus
2024. április 23. 12:25
Hála Istennek, jó magas a Balaton vízszintje. Ha az Úr is ezt akarja, akkor nem lesz idén gond a tóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!