A Mandiner szolidaritást vállal Nádas Péterrel, aki friss hírek szerint a neme és bőrszíne miatt nem kaphatta meg a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díját

2024. május 19. 13:20

Nádas Péterrel szerkesztőségünk talán nem sok mindenben ért egyet, ugyanakkor vitán felül az egyik legjelentősebb élő magyar írónak tartjuk.

2024. május 19. 13:20
null

Nyitókép: Képmetszet

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Nádas Péter a bőrszíne és neme miatt csúszott le egy rangos német díjról. Erről az elismerést odaítélő zsűri két tagja számolt be egy cikkben.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner szolidaritást vállal Nádas Péterrel – akivel szerkesztőségünk talán nem sok mindenben ért egyet, ugyanakkor vitán felül az egyik legjelentősebb élő magyar írónak tartjuk. 

Az írás a következő linken érhető el: konyvtar.dia.hu

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
catalina11
2024. május 20. 17:41
Nádas, Spiro, Závada a Heti Hetes hervasztóbrigádja...
Thanos
2024. május 20. 13:13
1. Ezt akarta, nem? 2. Ilyen amikor a forradalom felfalja a saját gyermekeit. 3. Az elmúlt években a magyarság ellen elkövetett bűnei okán a felfalás előtt még sütni kellett volna nyílt lángon egy kicsit. 4. Az legyen szolidáris ezzel a liberálnácival, akinek két anyja van.
Martell 2
2024. május 19. 22:29
Felesleges a zsidóval szolidaritást vállalni, ők hozták létre ezt az egész rendszert , azt kapják amit érdemelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!