Szánthó Miklós a CPAC-ről: Ez volt az egész magyar jobboldal közös nagy nemzetközi sikere

2024. május 04. 22:27

„Ami nagyon idegesíti a baloldalt, hogy beérett több év munkája, és létrejött a nemzeti erők nemzetközi szövetsége, a Wokebusters” – árulta el Szánthó Miklós.

2024. május 04. 22:27

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„A liberális woke propaganda epeömlése jó bizonyítéka annak, hogy egy minden eddiginél nagyobb, ütősebb és sikeresebb CPACHungary-n vagyunk túl.

Ami nagyon idegesíti a baloldalt, hogy beérett több év munkája, és létrejött a nemzeti erők nemzetközi szövetsége, a Wokebusters”

– fogalmazott Szánthó Miklós főszervező az Origónak adott interjúban.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója arról is beszélt, hogy „a hazai CPAC nem pusztán az Alapjogokért Központ, hanem az egész magyar jobboldal közös nagy nemzetközi sikere”. „Éppen ezért ez a rendezvény egy hub: a nemzeti, jobboldali erők nemzetközi találkozási és összekapcsolódási pontja. Ráadásul mivel ez már a harmadik CPAC Budapesten, egyértelműen kirajzolódott az együttműködés politikai kerete: Isten, haza, család” – mondta Szánthó Miklós.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­­g­­a­z­i n­i­­­m­f­­­o­m­­á­­n­­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
llnnhegyi
2024. május 05. 09:44
Továbbra is hasít a NER. Termesztés folyamat,hogy a hataloméhes libbcsikommcsi képződmények ellene vannak. Tehát a teljes ellenzék és a Soros György Alapítvány!
Osztap_Bender
2024. május 05. 08:21
Elemző a CPAC-ről: Ez volt az egész magyar jobboldal közös nagy nemzetközi sikere No meg a "lölő félék" hatalmas vagyonszerzése, a schadl-völner gyümölcsöző együttműködés és annak eltussolása, a fegyvergyárak hazánkba telepítése, a szégyenletes infláció, a moslék ukránok eltitkolt támogatása és hasonló dolgok. Egy jobboldali pozitívumot említhetünk, hogy (még) nincsenek itt a migránsok.
Pelso j.
2024. május 05. 08:19
altercat1 nemzeti rendezvény........ :) Mindig alátámasztjátok, hogy milyen mélyen a mérce nálatok a nemzet fogalomkörben. Nem érdeklődés, hanem mulatság rajtatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!