Főpolgármester úr, kedves Gergő!

2024. május 08. 13:06

Minden empátiám a tiéd, nincs annyi unikum, amivel ezt el lehetne viselni.

2024. május 08. 13:06
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Karácsony Gergely ma egy posztban egyszerre támadta be Magyar Péter listáját és az általam vezetett fővárosi listát. Az alábbit válaszoltam a főpolgármesternek: 

Főpolgármester úr, kedves Gergő! 

Az általad vezetett DK-MSZP listán szerepel az a Horváth Csaba zuglói polgármester, aki jelenleg is gyanúsított két súlyos korrupciós bűncselekményben. Ezek után azzal kritizálni minket, hogy Budapest első elektromos autómegosztójának sikeres vezetője, a piacon már bizonyított szakember szerepel a listánkon, pontosan annak a pártpolitikai mocsárnak a példája, amitől meg kell szabadítani Budapestet.

Persze értem, mi történik.

Minden eddiginél szorosabb pórázra kötött a közös listával a Demokratikus Koalíció és most ereklyeként hordoznak körbe az országon,

Dobrev Klára Salgótarján után ma Tatabányán mutat be legújabb zsákmányként a főtéren. Minden empátiám a tiéd, nincs annyi unikum, amivel ezt el lehetne viselni. De ha már pont 2024 tavaszán tagozódtál be véglegesen a DK-MSZP szövetségbe, kérlek, viseld méltósággal, ahelyett, hogy Magyar Pétert vagy engem támadsz.

A Fővárosi Közgyűlésben köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított politikusok helyett olyan szakemberekre van szükség, akik már bizonyítottak a maguk területén.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­g­­a­­­z­­­i n­i­m­­­f­­­o­­m­á­­n­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
kissb56
2024. május 08. 20:48
A gelgő mára eljutott oda, hogy jóízűen nyalja gyurcsányné brutális seggét. Ne is zavarjuk meg ebben. 🤮
akiaki
2024. május 08. 20:03
a gergőt a büdös komcsik vették szárnyuk alá, ő is büdös lett, a főváros meg rohad szét (faszgergő)
Palatin
2024. május 08. 17:44
Nekünk, tisztességes, hazaszeretö magyaroknak CSAK A FIDESZ.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!