Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hidvéghi: Gyurcsány és Karácsony együtt szabadítaná rá az LMBTQ-aktivistákat a gyermekeinkre! (VIDEÓ)

2024. május 16. 16:04

„Nem kérdés: nem érdemelnek még egy esélyt” – fogalmazott a fideszes politikus.

2024. május 16. 16:04

Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Karácsonyék világosan elmondják, hogy támogatják a genderideológiát, sőt kötelezővé tennék az oktatását a magyar gyermekek számára” – fogalmaz friss videójában Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője egy tegnap megjelent nyilatkozatra hivatkozva. Megjegyezte: úgy fogalmaztak, hogy „LMBTQ-inkluzív” oktatást vezetnének be.

Ezt is ajánljuk a témában

Az EP-képviselő szerint Karácsonyék beengednék a Soros-szervezeteket és az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba, azokat, akiknek a „gyomorforgató tevékenységét Nyugat-Európában évek óta szörnyülködve nézzük a televízió-híradókban” – hangsúlyozta a jobboldali politikus, aki arról is beszélt, Gyurcsány és Karácsony támadják az alaptörvénynek azt a részét, amely a hagyományos családmodellt védi.

„Ennél még tovább mennek. Eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt is, azt a jogszabályt, amely pont a genderideológia ellen védi a magyar gyermekeket, amely miatt Brüsszel évek óta támad minket.”

„Jól látható tehát, hogy ők Brüsszel alázatos szolgái. Nem érdemelnek még egy esélyt sem Budapesten, sem az országban” – emelte ki.

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­k­­e­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­x­­i­­ ­p­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
vargad-0
2024. május 19. 15:20
undorítóak vagytok mind a ketten, komoly veszélyt jelentetek a társadalomra. Rohadék társadalom rombolók
jooeee
2024. május 17. 19:58
Ez egy hányadék banda.
abcugabcug
2024. május 17. 07:49
Hogy maga mekkora marha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!