Megszólalt a TEK Orbán Viktor védelméről a Fico-merénylet után

2024. május 16. 22:26

A TEK teszi a dolgát, az ilyenkor szokásos protokoll szerint jár el.

2024. május 16. 22:26

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, szerdán merényletet követtek el Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen, a kormányfő azóta is a besztercebányai kórházban küzd az életéért. Ezt követően elszaporodtak Szlovákiában a fenyegetések, sorra veszik védelem alá a politikusokat és növelik a biztonsági készültséget. 

Az Index a merényletet követően megkereste a Terrorelhárítási Központ (TEK). Arra voltak kíváncsiak, a szlovákiai események után fokozzák-e Orbán Viktor magyar miniszterelnök védelmét, továbbá javasolják-e nyilvános szerepléseinek lemondását.

A TEK teszi a dolgát, az ilyenkor szokásos protokoll szerint jár el. A miniszterelnök biztosításával kapcsolatban információt nem adunk ki

– reagált a TEK az Index megkeresésére.

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­e­x­i­­ ­p­­u­n­­­c­­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
makapaka2
2024. május 17. 18:27
Tegyék is jól a dolgukat, mert sajnos sok aljas gazember van, aki szívesen megölné a miniszterelnököt!
48gondolkodo
2024. május 17. 17:25
IPSC lövészet: https://www.youtube.com/watch?v=ltWnGMLQREo Még Magyarországon is van ilyen amatőr sportlövészeti ág rendszeres versenyekkel. Tudtommal a TEK - nek ez kötelező is (remélem). Fico védelmezői a videók láttán még fegyvertartási engedélyt sem kaphatnának. A terrorista maximum egyet lőhetett volna, de azt is az egyik védelmező mellényébe amikor az eléugrik. Itt a terrorista ÖTÖT is lőhetett, ez súlyosabb bűntett annál is, amikor az autóvezető átmegy a piroson és halálra gázol egy gyalogost a zebrán. Itt a profizmus fogalma fel sem merülhetett itt egész másról lehet szó!
paracelsus-2
2024. május 17. 13:40
Azért csak óvatosan! A gázpalack is felrobbant, odaveszett egy bajtárs, és még Szabó Bálint is belekeveredett a konvojba nem régiben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!