Változott az irány, miután Tóta W. tartótisztje segget váltott

2024. május 01. 20:01

Bármikor elárulnak bárkit, de leginkább a sajátjaikat.

2024. május 01. 20:01
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: képernyőfotó, Szabadsajtó Klub

„Tóta W. is becsicskult. Miután leheletfinoman, »érted haragszom”-tónusban megfedte a Messiást Dobrev Klárára mondott szavai miatt, pár óra elteltével hirtelen megrettent saját bátorságától. Visszavonulót fújt, önkritikát gyakorolt, egyben a Demokratikus Koalíciót tette felelőssé eltévelyedéséért, mondván a párt megvágta a Megváltó szavait, aki nem is Dobrevről beszélt, hanem a plakátok okozta vizuális környezetszennyezésről.

Hát, nem. A NER-ből kihajított Tiborcz-szurrogátum a plakátokkal kapcsolatban két nőről beszélt, és érdekes módon NEM Szentkirályi Alexandra kapcsán tartotta szükségét megjegyezni, hogy ijesztő, és Mikroszkóp Színpad minden szellemességét összeszedve nem róla mondta, hogy a gyerekek megállnak a fejlődésben. Hanem bizony Dobrevről, és a közönség ezt pontosan értette. Amúgy a szintén többek közt Dobrevvel kapcsolatban kifejtett »galambbal sakkozni” is a plakátokra utal, ugye? Vagy csupán ornitológiai megfigyelés? Vagy a lelkére gondolt?

Engem amúgy nem zavar, ha valaki bunkó, bírálatomat nem is a Megváltó úrnak címeztem, hanem polkorrektkedő műfemci verbális verőosztagok tagjainak, akik sokkal kevesebbért is igyekeznek másokat elszigetelni, kirekeszteni, megbélyegezni. Lévén annyira tehetségtelenek, hogy csak így jut nekik hely a médiában, az irodalomban, a közéletben, de most, a selejt lázadása idején, a középszer Messiásának eljövetelekor talán a lehetőséget érzik az érvényesülésre, talán hervadó lényük utolsó kósza fantáziájának központi elemét akarják óvni, ezért elkezdenek árnyalni, pontosítani megmagyarázni. Hozzájuk csatlakozott Tóta W. Árpád.

Ezt is ajánljuk a témában

Éveimbe telt, hogy közös lapunknál próbáltam visszaszorítani a primér pártpropagandát, mert az értelmes, jótollú, bár tőlem világnézetileg fényévekre álló szerző mindig odakonkludált, hogy a Komintern valamelyik magyarországi frakciójának seggét kéne kinyalni. Ám úgy tűnik, változott az irány, miután Tóta tartótisztje segget váltott.

Ezt onnan tudjuk, hogy a tartótiszt maga jelentkezett a kommentfolyamban (lásd alább), és lehet, hogy a segg változott, de a módszer ugyanaz maradt. Jelenleg magát a megváltó tanácsadójaként aposztrofáló és – ezek szerint – érdekében a sajtóban píártevékenységet folytató Láng Balázs évekkel ezelőtt még az MSZP kommunikációs igazgatójaként esett neki Pető Péternek, a Népszabadság korábbi főszerkesztő-helyettesének, a 24.hu akkori és azóta is főszerkesztőjének, mert az elfogadhatatlannak tartotta Bangóné emlékezetes patkányozását, és élesen kritizálta azokat, akik azt mentegették. A retorika ismerős: akinek a gyomra nem veszi be az alpári orbánozást, az fideszes, ahogy manapság a Facebook Jolánkák kórusa rogánozik le mindenkit, aki nem kapott korábban milliókat a NER-től a semmire.

Csak régebben ennek a tevékenységnek a haszonélvezője az MSZP volt és a DK, most meg ők a kárvallottjai. De lehet okulni a sorsukból. Ugyanis az aktuális bolsevikreménység propagandistáinak magatartása a szocialista embertípus stabil erkölcsein alapszik; azaz bármikor elárulnak bárkit, de leginkább a sajátjaikat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2024. május 02. 21:43
Hehehe, ez tetszik. Mindenesetre a pszichopaták-szociopaták egymás gyomrozása a végén ugyanazt a vonyítós pofáraesést jelenti, mert még MINDIG nem értik, hogy ILYEN nyilvánvaló alkalmatlanság mellett ILYEN fizetett senkikkel esélyük sincs a Zorbánt leváltani.
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. május 02. 21:09
Hont Mindenszar András képtelen elfogadni hogy végre van remény leváltani ezt a korrupt, velejéig romlott állampártot és a harmatgyenge ellenzékét.
Szuperszig
2024. május 02. 21:02
TótaW mintha elcsendesedett volna. Ennyire elfoglalja a kiskorúak politikai abuzálása?
Sanyi72
2024. május 02. 17:38
Bandi! 5/5! Hidd el,tőlem neked nagy dicséret.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!