Kínos?

2012. március 7. 7:36

Ripka Gergely
Táncoló Medve
Miért lesz egy jó(nak mondott) évjáratú, 2006-os hazai vörösbor 2012 elejére készítője szerint egyértelműen nem vállalható?

„Nem kívánom hosszúra nyújtani ezt az okfejtést, fölösleges, de tudván, hogy ez a borász milyen érdemeket szerzett, milyen megbecsülésnek örvend ma a szakma körében, fölmerült bennem egy pár fontos kérdés:

Miért lesz egy jó(nak mondott) évjáratú, 2006-os hazai vörösbor - 4500, illetve 7000 Ft-ért - 2012 elejére készítője szerint egyértelműen nem vállalható?

Miért vannak a polcon ilyen tételek (ráadásul konstans, nem éppen szerény áron), mely amúgy neves készítője szerint már hanyatló bor?

Miért nem kommunikál (folyamatosan) a borász a kereskedőjével (aki mellesleg nem akármilyen honi piaci részesedéssel bír), hogy mit, hol, mennyiért forgalmaz éppen a borai közül?

A nagykereskedő miért nem tesz ilyen esetben semmit, miért forgalmazza az adott bort változatlan áron, egyáltalán mikor kóstolta az általa forgalmazott borokat utoljára, s milyen sűrűn konzultál borászaival ilyesmiről, ha a borász veszi észre »véletlenül« az ilyesmit?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában