A huszonkét lédig

2012. március 28. 22:31
A teljes nemzetközi borszakma a hülye magyarokon fog hahotázni és ahelyett, hogy tényleg komolyan vennének már minket, inkább újra ránk tolják a „rest of the world” fiókot.

„A sikerek jók. Az őszinte sikerek a legjobbak. Ezeknek érdemes együtt örülni és büszkének lenni, hiszen ez az, ami előre visz és erőt ad a hétköznapi dagonyához. Nem csak az elért sikereknek kell makulátlannak lenniük, de saját épülésünknek sem árthat a józan őszinteség. Különösen tanácsos ez, amikor háziversenyekkel építjük nemzeti büszkeségünket. Nincs is ezzel semmi gond, mert az összehasonlítás önmagában is érdekes és tanulságos. Ilyen versenyeket lehet és kell is tartani, csak oda kell figyelni, hogy mit mivel hasonlítunk össze és milyen kérdésekre keressük a válaszokat. A VinCE boresemény kapcsán rendezett külföld vs. Nemzeti 11 »mérkőzés« és annak bulváros kommunikációja pont olyasmi, ami mellett csak ész nélkül lehet elmenni. (...)

Reméljük, hogy a versenyben érintett termelők mihamarabb 300 Euró körüli áron értékesíthetik a világ legjobb borait. A Kokas-hegy – ha igyekszik – hamarosan befoghatja a legkomolyabb burgundi grand cru területeket is! A totál hülyére vett és megvezetett nemzetközi szakértők pedig kerek szemekkel, mint »kit vágóhídra vonnak« néznek visszafelé. A teljes magyar borszakmának és az elkötelezett fogyasztóknak már csak egyetlen dolog miatt kell izgulniuk: nehogy idegen nyelvre fordítsák és szétküldjék ezt a sajtóközleményt. Ennek ugyanis egyetlen, jól érezhető, ámbár senki által nem óhajtott eredménye várható. A teljes nemzetközi borszakma a hülye magyarokon fog hahotázni és ahelyett, hogy tényleg komolyan vennének már minket, inkább újra ránk tolják a »rest of the world« fiókot. Köszönjük!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában