Merre tovább, kadarka?

2012. április 17. 7:09

Élet és bor
Facebook
Megfizethetőségével ki tudná váltani a gyengélkedő oportót. Kisebb marketinggel szerintem trónfosztás történhetne, ami egyébként az idei oportók után szükségszerű és időszerű.

„A kadarka ígéretes. Manapság elmondható, hogy remek ivóborok készülnek belőle. Egyszerű aromái, fűszeressége, keskenyebb beltartalmi értéke miatt kedveljük, ami nem jelent rosszat. Beszélgetéshez, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz remek társ lehet. Helye van neki. A baj az árazással van. A kadarka árát a kétezer feletti átlagnál a közeljövőben véleményem szerint muszáj lesz lejjebb szorítani. Mert el kell foglalnia a méltó pozícióját. Megfizethetőségével ki tudná váltani a gyengélkedő oportót.

Kisebb marketinggel szerintem trónfosztás történhetne, ami egyébként az idei oportók után szükségszerű és időszerű. Szóval a kadarkában van potenciál, igenis van, van jövő, van perspektíva. Én hiszek benne, hadd tegyem. Már csak el kell magyarázni a laikus magyar embereknek, hogyha hozzátesz egy palack félédes zweigelt árához még párszáz forintot, akkor kapni fog egy remek bort, amit örömmel fog elfogyasztani. És nem csak azért, mert alkohol van benne. Hajrá.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában