Új tagokkal bővült a Pannon Bormíves Céh

2012. április 20. 7:04
Az egri Bolyki Jánost, a kunsági Font Gábort, a szekszárdi Eszterbauer Jánost, a tokaj-hegyaljai Wille-Baumkauff Mártát és a muzslai Bott Frigyest vette fel csütörtöki gyűlésén a Pannon Bormíves Céh.

Kétnapos gyűlést tartott a Pannon Bormíves Céh, melyen megfogalmazták közös hitvallásukat, illetve köszöntötték Györgykovács Imrét és feleségét annak alkalmából, hogy a somlói szakember lett a borászok borásza. Ezeken túl öt új tagot is felvett soraiba az egyesület, értesült az Olaszrizling blog Jásdi Istvántól, a Pannon Bormíves Céh elnökétől. Az egri borvidéken dolgozó Bolyki János, a kunsági Font Gábor, a szekszárdi Eszterbauer János, az abaújszántói birtokán a biodinamikus szőlőműveléssel kísérletező Wille-Baumkauff Márta és a muzslai borász, Bott Frigyes lett a céh öt új tagja.

A céh tagjainak közös vonása az önkorlátozó rendszabályok önkéntes vállalása és az etikus magatartással együtt járó szabad betekintés pincéjükbe, egész szakmai munkájukba a szőlőtelepítéstől a bor készítéséig, áll a szerveződés honlapján.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában