Szüret

2012. szeptember 11. 6:50

Ungváry Krisztián
Facebook
Szeptember 8-9-e között leszedtem a muskotály háromnegyedét (kb. 20 hl), ebből száraz- és habzóbor készül.

„Kedves Barátaim, szeptember 8-9 között leszedtem a Muskotály 3/4-ét (kb. 20 hl), ebből száraz bor és Spumante készül, valamint kb. 7 hl Pinot Noirt, utóbbit fokolni nem tudtam mivel a cefre elég sűrű volt, de remélem nem több mint 21 fokos. A Furmintból a 100 évest csütörtökön fogjuk szedni. Természetesen minden mustot ülepítek. A szőlő szép, egészséges, sajnos elég nagy ismét a vadkár. Egyenlőre úgy tűnik, jó savak vannak még a mustban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában