Rablás Ferihegyen!

2012. november 19. 10:51
Hosszú idő óta 2200 Ft körül lehet hozzájutni, de mire Ferihegyre ér, a bor ára hirtelen 11290 Ft-ra tör!

„Nem oly rég, Ferihegyen járva bekukkantottam az új Sky Courtben található Hungaricum Wine & Fine Food boltba. A viszonylag széles spektrumú – bár enyhe csőlátással összeválogatott – borszelekció láttán igen lelkes lettem. Végre, lehet Ferihegyen magyar borokat kapni és majd minden külföldi visz magával pár palackkal!

Amint megnéztem az árakat, azonnal tudtam, hogy itt senki nem vesz bort. Vagy ha már valaki egyszer ismeretlenül vett, akkor többet nem teszi. Olyan pofátlanul vannak ugyanis beárazva tök átlagos borok, hogy egy röpke pillanatra nem is kaptam levegőt. Nem tudtam hirtelen megsaccolni, hogy most az én gatyám csúszott-e földig, vagy itt valaki tényleg kemény drog hatása alatt árazott.

A képen látható Wunderlich Blue Bird 2007 egy jó-ár értékű hiperes bor, ehhez mérten vicces kis címkéjén hirdeti képzelt identitását: Fine Wine is Fine Art. Koncentrált, gyümölcsös, tanninos és hordós. Minden megvan benne, amiért az ilyen borokat keresik. Az Intersparban hosszú idő óta 2.200Ft körül lehet hozzájutni, éppen most a GRoby 1.090Ft-ért méri. Mire a bor Ferihegyre ér, rámegy a sok KÖFA, meg a TEHÓ, meg sok a bérlet is, meg az autó se kicsi és a bor ára hirtelen 11.290Ft-ra (47,0 EUR) tör!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés