Mindkét furmint kierjedt

2013. május 29. 7:10

Ungváry Krisztián
Facebook
Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest, hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa.

„Ma jutottam el végre odáig hogy a 100 éves Furmint és a »fapados« változata (amiből habzóbort akartam csinálni) is teljesen kierjedt. Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa. Még nem tudok nyilatkozni melyik lesz a befutó, de eddig a Pinotnak vannak legjobb esélyei - azt iszom legszívesebben. A Muskotályt száraz verzióban a jövő héten töltöm.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában