Így állunk most

2013. július 28. 9:04

Ungváry Krisztián
Facebook
A furminttól sokáig féltem, két tétel is volt, a százéves és az általam telepített ültetvény bora. Egyik sem akart az Istennek sem kierjedni.

„Nemrég befejeződött az összes 2012-es bor töltése. A Muskotály után a Cuvée is palackba került. Ez az eddigi legtöményebb, 180 grammos maradékcukorral egy erős hatputtonyos aszú valójában. A száraz Furminttól sokáig féltem, két tétel is volt, a százéves és az általam telepített ültetvény bora. Egyik sem akart az Istennek sem kierjedni, pedig minden létező módszert kipróbáltam. Aztán mégis. Végül a százéves Furmint lett csak letöltve, a másik nem tetszett. Igazság szerint eleinte az elsővel kapcsolatban is voltak kétségeim. A töltés utáni kóstolás meggyőzött. Külön érdekesség hogy száraz borban is sikerült olyat készítenem amely kifejezetten körtés-birses jellegű.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában