Technológiai rozét fogyasztottunk

2014. január 29. 11:05

Unger Tamás
Tumblr
Épp küzdök a fejfájással, a szédüléssel és a kegyetlen kiszáradással. A rövidtávú hatást most tapasztalom, a hosszútávúra nem is vagyok kíváncsi.

„Lehet itt hüppögni, hogy milyen brand ez a természetes bor, és egyéb dolgok, de itt kell megjegyeznem, hogy pénteken dupla kóstolót vállaltunk egyik kedves bloggertársammal és ismerősömmel: az egyik a Furmint Február előkóstoló volt Gizellával, Balassával, Dorogi Testvérekkel és Bott Pincével, a másik pedig egy Terra Hungarica rendezvény volt értelemszerűen természetesen készült borokkal. Egyik rendezvényen sem törekedtem arra, hogy mindent kiköpjek, így igen tekintélyes mennyiséget fogyasztottunk el egyetlen este alatt, de másnap semmi bajom nem volt. Még a reggel sem indult nehezen.

Tegnap kivételesen technológiai rozét fogyasztottunk, és bár a mennyiség meg sem közelítette a péntekit, most épp küzdök a fejfájással, a szédüléssel és a kegyetlen kiszáradással. Igazából azon gondolkodok, hogy soha nem kellene innom ilyen borokat, még akkor sem, ha tényleg csak iszunk; a rövidtávú hatást most tapasztalom, a hosszútávúra nem is vagyok kíváncsi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában