Huszonhat hazai kiállító lesz az idei Pro Weinen

2014. február 6. 11:14
Március 23-25-ig rendezik meg az idei Pro Wein szakkiállítást Düsseldorfban, a szervezők dalt is költöttek hozzá. Mint megtudtuk, a Nemzeti Borkiválóság Program is képviseli majd az általuk a legjobb magyar boroknak megválasztott tételekkel a hazai borászatokat.

A Pro Wein honlapja szerint Magyarországot az idei szakkiállításon 26 kiállító képviseli majd, többek között a Törley Pezsgőpincészet, a BB, a Hilltop, a Magyar Turizmus Zrt., a Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Tokaj-Hegyaljáról a Chateau Dereszla, a Füleky Pincészet, a Gróf Degenfeld, a Patricius Borház, a Pendits borászat, a Tokaj Classic, a Hétszőlő és a Tokaj Kereskedőház, Badacsonyból a Domaine Edegger és a Szeremley Birtok, az egri borvidékről az Evowine, Villányból a Heumann borászat, az etyeki borvidékről a Nyakas Pincészet, az Alföldről a Kiss és Társai Kft., Szekszárdról Dúzsi Tamás pincészete, Sopronból a Pfneiszl borászat, a somlói borvidékről pedig a Tornai pincészet.

A Nemzeti Borkiválóság Program azt ígéri a Facebookon, nekik is lesz standjuk, ahol az általuk legjobb magyar boroknak választott tételeket mutatják be.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában