Csoda? Aligha, ennyi ember nem tévedhet.

2014. február 9. 11:04

Fórián Szabó Róbert
Borrajongó
A Szovjetszkoje pezsgő ne lenne legalább olyan minőségű, vagy jobb, mint az üzletek polcain található pezsgők 80%-a? Bármikor össze lehet kóstolni.

„Kedves Blogger!

Örömmel olvastam véleményét, a címadás nagyon találó, mert a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgő lehetne akár Magyarország nyolcadik csodája is, hiszen a 80-as évek óta rengeteg viszontagságot megélt márka, átvészelte a rendszerváltást majd a privatizációt, hosszú évtizedeken át az Izsáki pezsgőgyár legstabilabb márkája volt.

Az izsáki gyár korábbi vezetői nem láttak benne fantáziát és helyette inkább új termékeket fejlesztettek, más brandet építettek, azonban 4 évvel ezelőtt az üzem jelenlegi tulajdonosai szívós izsáki emberek lévén, pont ebbe a pezsgőbe találták meg azt a potenciált, amivel át lehet rendezni egy kicsit a pezsgőpiacot, ehhez nem kellet más mint egy régről ismert már-már elfeledett márka, megfizethető ár és ennek arányában jó minőség, meg persze egy kis reklám.

Hogy sikerült-e? Erre a legbeszédesebb válasz a versenyhivatali bírság, ha a Szovjetszkoje pezsgő megmaradt volna annál a pár ezer palackos éves mennyiségnél mint amit 4 évvel ezelőtt eladtak belőle a kutyát nem érdekelné a történet, viszont ebből a pezsgőből 2013-ba több mint 2 millió palackot adtunk el...

Csoda? Aligha, ennyi ember nem tévedhet.

A Szovjetszkoje pezsgő ne lenne legalább olyan minőségű vagy jobb mint az üzletek polcain található pezsgők 80 %?

Bármikor össze lehet kóstolni.

Valakinek nem ízlik? Ez azt hiszem ízlés kérdése, ami mint tudjuk szubjektív.

Valaki többre vágyik? Kóstolja meg a Szent István pezsgőinket, amelyek valóban más szőlőből és más technológiával készülnek ennek megfelelően érezhető a különbség a két márka között.

Üdvözlettel:

Fórián Szabó Róbert
Royalsekt Zrt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha a napi adagot megkapja, akkor ez se rosszabb a többinél...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában