Percről percre: Tokaj-Hegyaljáról tanácskozik a hazai borszakma

2014. február 27. 14:35
Borjogi és bormarketinges kérdéseket beszél át a hazai borszakma a Boscolo hotelben. A Mandiner.bor a konferenciáról percről percre jelentkezik, főként a Tokaj-Hegyaljával kapcsolatos részletekre koncentrálva.

 

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lassan már a csapból is a tokaji (dicsérete) folyik. Közben meg a jónép csak nem akar lejönni a sörről meg a vodkáról :)

De majd a Király nemsokára kiad egy pátenst:
"Azt akarom, hogy vasárnaponként minden parasztnak zsadányi furmint lötyögjön a poharában!" Oszt jónapot!:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában