Szerelemből csináljuk

2014. április 17. 20:21

Gősi Péter
VEOL
Az idén piacra kerülő nedűnk 80 százalékát már előjegyzésben eladtuk. A minimális nyereségünket a szőlőtőkék és a romos birtoképület felújítására fordítjuk.

„Aki a borhoz közel került, egyetért Márai Sándorral, aki ezt írta: Ha negyven éves leszek, pincém lesz. Nekem is az volt az álmom, hogy egyszer saját borom legyen, amit végül is barátommal, Molnár Szabolcs borásszal valósítottam meg.

Olaszrizlinggel foglalkozunk - a Jásdi pincében dolgozzuk fel a szőlőt -, ami a csopaki dűlőkben jól érzi magát, egyedi bort képes adni. Mi is ezekre a különlegességre fektetjük a hangsúlyt, amit értékelnek az emberek. Az első ötezer palackunkat 2013-ban hoztuk forgalomba, amire felfigyelt a szakma is. Tavaly nyáron az ország legnagyobb borkereskedője 75 mintából hatot választott ki, a mienk is köztük volt.

Az idén piacra kerülő nedűnk 80 százalékát már előjegyzésben eladtuk. A minimális nyereségünket a szőlőtőkék és a romos birtoképület felújítására fordítjuk. Szóval, mi ezt szerelemből csináljuk, ez a hobbink, ezért ilyenek a boraink!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok sikert! "A bor köznyelve a rizling" (Márai)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában