Fura marketing Szekszárdon: levizelik a szőlőjüket a borászok

2014. június 3. 9:56
Készülnek a szekszárdi borászok az idei, immáron kétnaposra duzzadt Iván-völgyi kadarkatúrára. A negyedik túra reklámja azonban kicsit furára sikerült: a Facebookra feltöltött képen a borászok épp levizelik a szőlőjüket.

Június 27-28-án kerül megrendezésre Szekszárdon az idén kétnaposra duzzadt Iván-völgyi kadarka túra. A nagy sikernek örvendő rendezvényre a jegyek nagy része már elfogyott, a szombati napra már nincsen jegy, a péntekire még akad néhány. Az idei rendezvény különlegessége, hogy a jól megszokott öt Iván-völgyi borász mellett idén a vendég pincészetek nem Szekszárdról, hanem egy másik borvidékről kerültek meghívásra, ahol szintén foglalkoznak a kadarkával. Így idén Koch, Gere Tamás és Zsolt, Gál Lajos, Balla Géza, valamint Bott Frigyes pincészetének borait is meg lehet kóstolni.

Az Iván-völgyi borászok kissé fura marketinggel készülnek az idei túrára. A Facebookra feltöltött képen épp levizelik a szőlőjüket, legalábbis azt imitálják. A képaláírás is felettébb érdekesen hangzik a kép mellé: „Ti tudjátok, mi lesz a poharatokban június 27-én és 28-án? Kadarka!” Mindenesetre a lájkok alapján a közösségi oldal használói szeretik a képet: eddig 45 embernek tetszik, 12-en pedig meg is osztották.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában