Most bármit megkérdezhet Vargáéktól

2014. szeptember 3. 10:27
Hány éves Varga Péter? Mik a Varga-család kedvenc borai? Miért 99 forint a Varga-palack betétdíja? Hová tűntek a Varga-pezsgők? Ask.fm-es oldalt indított a badacsonyörsi Varga Pincészet, ahol bárki névtelenül kérdezhet az ország egyik legnagyobb borászatától.

Már az Alternatíva blog Ask.fm-re költözésekor tudni lehetett, hogy az Ask.fm második virágzását éli, azt azonban senki nem sejtette, hogy a hazai boros közegben az egyik legnagyobb virtuális tömeget megmozgató Varga Pincészet is követi a bloggereket.

Varga Péterék olyan kérdésekre számítanak az internetezőktől, hogy hol lehet kapni a csabagyöngyét, miért éppen 99 forint a Varga-palack betétdíja, miért szénsavas a rozé, vagy hogy hová tűntek a Varga-pezsgők a boltok polcairól? A regisztráció nélküli névtelen kérdezésre is lehetőséget adó mikroszájt szerda délelőtt indult, azóta azt is megtudtuk, hogy a pincészet alapítója 59 éves, kedvenc bora a száraz Aranymetszés-olaszrizling, míg Varga Bálint a Vadóc sauvignon blanc-t, Varga Máté pedig a száraz rozét kedveli.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában