A szőlő cukorfoka megállt
Száraz borokat az alábbiakban tudtunk készíteni kis mennyiségben válogatással: Furmint (Birtok) a Betsek, Nyúlászó, Birsalmás dűlőkből, Szent Tamás (lehet, hogy a Birtokba kerül, ma szüreteljük a 46-os parcellát) Sas-alja, Hasznos, Thurzó (Anyukám Mondta), Bányász.
Az aszús fürt és aszúszem szedését talán a hétvégén meg tudjuk kezdeni aszúborhoz és szamorodnihoz. A rothadás korán jött, a szőlő cukorfoka megállt 200-210 g/l környékén, előfordult ecetesedés is. Amint látom az aszúszemek fejlődését, fogok jelentkezni.
Összesen 1 komment
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászólás szerkesztése
Bejelentkezés