Igencsak viszontagságos év

2014. október 27. 10:23

Nyolcas Ádám
Mandiner
Már-már asszociálhatnánk a 2010-es évre is, de ne írjuk le előre eme, finoman fogalmazva is igencsak viszontagságos évet.

Hát! ...

Szerintünk ennyi is majdnem mindent elárul. Már-már asszociálhatnánk a 2010-es évre is, de ne írjuk le előre eme, finoman fogalmazva is igencsak viszontagságos évet. Mivel 2010-ben is születtek egészen különleges nedűk a saját kínálatunkban is.

Nálunk a fehér szőlők viselték nehezebben a természetanyánk hozta szélsőségeket. Még a szeptember havi »özönvíz« előtt szüretelt leányka és muskotály számíthat kiemelt figyelemre. A további fehér fajtából készítve igyekszünk egy házasítást világra hozni, ami méltó az Egri Csillag név viselésére.

Idei év kiemelkedősége a Kékfrankos lehet, bár még ezekben a napokban is nagy izgalomban várjuk az éved záró szőlőfajtánk, a Cabernet Franc szüretét. Miből nem kevésbé szeretnénk örömet adó alkotást készíteni. Szerény véleményünk szerint az idei év a gyümölcsösség megóvásáról szólhatna, illetve ama kevés jó minőségű szőlő megbecsüléséről, ami az idei évet is feledhetetlenné teszi. Hisz erre törekedünk.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában