Technikai hiba

Mégsem teszi tönkre a kisebb italnagykereskedőket a kormány

2014. november 20. 14:51
Technikai hiba miatt nem ment át az a módosító javaslat, amely alapján a kisebb árbevételű cégeknek sávos rendszerben kevesebb jövedéki biztosítékot kell fizetnie – írja az Index. Korábban arról írtunk: több, mint száz cég mehet tönkre, ha ilyen formában módosítja a jövedéki biztosítékok rendszerét a parlament.

Hétszeresére emelte a jövedéki biztosítékot a kormány többek között az alkohol-nagykereskedők esetében, ennek következtében több száz cég mehet tönkre – írtuk csütörtök délelőtt. Az Index délután arról írt: technikai okok miatt nem ment át a Gulyás Gergely vezette törvényalkotási bizottság módosítója, mely alapján sávos rendszerben a kisebb árbevételű cégeknek kevesebb letétet kell majd befizetnie.

Gulyás Gergely a lapnak elmondta, hogy az NGM kifogásai miatt szavazta le a Fidesz-frakció a módosítót, de azt máshogy, a költségvetést megalapozó törvény részeként vissza fogják hozni és meg fogják szavazni, mivel az NGM kifogásai alapján már megtették a megfeleló javításokat a módosítón.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg megőrültek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában