Így lapátolt törkölyt egy háromemeletes tartályban Heimann Zoltán

2014. november 23. 13:33
Ifjabb Heimann Zoltán a TED színpadán elmesélte, hogyan került közel a borászathoz, amiről gyerekkorában még azt gondolta, csupán nagyapja időskori hobbija.

Formatervező legyen Kaliforniában az Apple-nél? Berlinben fotós? Vagy visszatérve a családi gyökerekhez szekszárdi borász? Ilyen kérdések motoszkáltak a frissen érettségizett ifj. Heimann Zoltán agyában, aki szombaton Budapesten a TED színpadán mesélte el, neki mit jelent a borászat. Elmondta, hogyan lapátolt törkölyt egy háromemeletes tartályban, hogyan kedvelte meg és kezdte el tisztelni a fizikai munkát, vagy hogy min múlik egy bor íze.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában