Drunken Kitchen: a köveskáli savak jót tesznek a nyúlhúsnak

2015. február 17. 9:22
Eddig csak simogatták a Pálffy Pince nyulait, most meg is kóstolták őket. A Drunken Kitchen friss videójában köveskáli fehérborral öntik fel a pince új generációja által elkészített nyúlhúst, és szó esik arról is, hány kilométerre kell beállítani a Tindert a Balaton-felvidéken.

Nemrég indult a Drunken Kitchen blog: Dorka, Dóra, Móni és Stella olyan ételeket főz, amikben van valami alkohol. Első adásukban Pécsre a Balkán bisztróba látogattak, ahol fehérborral felöntött pekát kóstoltak, most pedig Köveskálon, a Pálffy Pincénél forgattak, ahol a pincészet új generációja nyulat készített a négy lánynak.

A nyulas recept fent van a Drunken Kitchen blogján, de aki lusta, viszont türelmes, a nyáron valószínűleg megkóstolhatja majd a Pálffy-borteraszon. 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában