Habzó, furmint, aszú: minden fogásba bor kerül

2015. április 10. 18:15
Tállyán, az Oroszlános Borvendéglőben járt a Drunken Kitchen, ahol nemcsak a helyi fogásokat, hanem velük együtt a helyi kultúrát is a tányérunkra kapták. Mátyás József séf azt a három fogást készítette el az étlapról, melyek együtt a legjobban be tudják mutatni Tállyát, a borvidéket és az Oroszlánost. Természetesen egyikből sem hiányozhatott a hozzá legjobban illő hegyaljai bor.

 

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában