Van, aki szerint a hárslevelűs lecsó lesz a trend

2015. június 11. 20:33
Rizzsel vagy tojással? Szalonnával vagy zsírral? Kolbász mehet bele? A Drunken Kitchen Mádon főzött lecsót, és ezekben a kérdésekben nincs egyértelmű állásfoglalásuk, abban azonban igen, hogy hárslevelű kell bele. Hogy miért, azt különösen nem indokolják, így receptet sem közölnek, a videóban talán egy decit, ha öntenek a hatalmas bográcsba.

A blog stábja egyébként péntek reggel a Lánchíd pesti hídfőjénél közösségi reggelit tart francia reggeli tematikával: lesz quiche, crémant, gyöngyözőbor, és csomó más is.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában