Tíz őszinte mondat Tokajról
- „Ha az átlagos fogyasztó megszeret egy márkát, egy bort, nem fogadja el, hogyha az a következő évben ezért vagy azért nem ugyanolyan. A mi feladatunk, hogy 95 százalékos pontossággal azonos alapborokat készítsünk minden évben.
- Én annyira hiszek Tokajban, hogy még saját vállalkozásom is van benne. Pedig nem a nulláról, hanem mínusz húszról kell felállnunk.
- Voltak már cégek, ahol mínuszról indultam, de sokmindennel megküzd az ember, ha tudja, hogy mit szeretne.
- Szeretnék részese lenni annak, hogy Tokaj elindul a méltó útján.
- Most az út elején vagyunk, a hitelességünket kell megteremtenünk.
- Akármilyen az évjárat, vagy a furmint vagy a hárs, az egyik mindig szép. És a sárgamuskotállyal mindig lehet színesíteni.
- Három vagy öt év hordó - húsz év után ugyanaz, csak Tokajban készüljön és aszú legyen.
- Önök tudják, hogy mi a különbség egy 4, egy 5, vagy egy 6 puttonyos aszú ízvilága között?
- A tokaji esszenciában már benne van a karácsony, a meghittség, megjelennek a gyertyafények. Ezt egyszer minden embernek meg kell kóstolnia.
- Szeretnék majd egyszer egy diófa alatt pipázni. De még nem ültettem el azt a diófát.”
Összesen 2 komment
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászólás szerkesztése
Bejelentkezés