Saját borospohárral látná el a helyeket a Varga Pincészet

2015. szeptember 11. 10:39
Közel hét deciliter fér el a Varga Pincészet új poharában. A borászat gasztronómiai partnereinek kínálja fel önköltségi áron a logózott bordói poharat, amivel a fröccsfogyasztást szeretnék még vonzóbbá tenni.

Húszezernél is több bordói formájú, határozottan koccintásálló (hogy mennyire az, azt a fenti videóban meg is mutatjuk) poharat rendelt a Varga Pincészet, hogy önköltségi áron felkínálja gasztronómiai partnereinek. A Budavári Borfesztiválon Varga Bálint, a pincészet ügyvezetője a Mandinernek elmondta: a Stölzle márkájú pohárral kifejezetten a fröccsfogyasztást szeretnék kulturáltabb mederbe terelni, számos helyen ugyanis söröskorsóban, vizespohárban kínálják a vendégeknek az italt.

A pohár űrtartalma 6,7 deciliter, így nemcsak egy hosszúlépés, hanem akár egy házmester is lazán elfér benne úgy, hogy nincs teletöltve. Ezzel a lépéssel a Varga Pincészet egy itthon elég új terepre lépett, logózott söröspoharak és korsók ugyanis számos helyen előfordulnak a hazai gasztronómiában, a pincészetek logóival ellátott borospoharak azonban nem túl elterjedtek, pláne nem ekkora mennyiségben.

Így néz ki a pohár, amikor bor is van benne:

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés