Most megnézheti, milyen viszkozitású egy jó aszú

2015. október 2. 10:36
Illatokat és ízeket direktben nem tudunk közvetíteni az interneten, cserébe viszont megmutatjuk, hogyan viselkedik a pohárban a Disznókő frissen bemutatott 2011-es Kapi-aszúja. Figyelmes olvasóink szerzőnk, Jenei Balázs boros noteszét is felfedezhetik a képsorok között.

Hogy a bor milyen, azt Jenei Balázs cikkében elolvashatja a Mandineren.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában