Ezüstérmet kapott három Törley-pezsgő

2015. december 1. 19:09
Csak a Törley Pezsgőpincészet budafoki pincéiben készített palackos erjesztésű termékek nyertek Magyarországról díjat a novemberi, Franciaországban tartott Effervescents du Monde nemzetközi pezsgőversenyen.

Az idei Effervescents du Monde nevű nemzetközi pezsgőversenyen mind a három magyar érmet a Törley-cégcsoport hozhatta haza. Idén november 18. és 20. között, tizenharmadik alkalommal rendezték meg a franciaországi pezsgőversenyt, melyet a korábbiakhoz hasonlóan a Lycée Le Castelnél, Dijonban tartottak. A több mint 100 szakértő bíráló az idei évben is szigorú előírások alapján zsűrizte a 26 országból nevezett pezsgőket. 622 minta érkezett és összesen 207 érmet osztottak ki, 31 aranyat és 176 ezüstöt.

A nevezett magyar termékek közül összesen hármat tüntettek ki éremmel, mindhárom palackban erjesztett pezsgő: az első a Törley Orfeum Rosé Sec, a második a Louis François & Co Pinot Noir Rosé Brut Nature 2011, a harmadik pedig a Hungaria Extra Dry.

„Az Effervescents du Monde-on elért eredmény is bizonyítéka annak, hogy megfelelő technológiai és szakmai felkészültséggel, odaadással nagyobb mennyiségben is lehet sokak számára kedvelt, elérhető áru pezsgőt készíteni és forgalmazni nemzetközi szinten is elismert minőségben” – értékel sajtóközleményében a pezsgőpincészet. 

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nekem a Francois Brut rozépezsgő jobban tetszik, de rengeteg jó visszajelzést hallottam már a nyers párjáról!

Bojkottálom a Heti Hetes nevű szélsőbaloldali propagandaműsor szponzorait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában