Junibor: Bussay Dorottya és Kovács Tamás a két új tag

2015. december 11. 17:05

A 40 év alatti fiatal magyar borászok egy részét tömörítő Junibor egyesület idén a zalai borvidéken gazdálkodó Bussay Dorottyát és a csopaki borvidéken dolgozó Kovács Tamást választotta tagjai közé.

2015. december 11. 17:05

„A jó borokon, a megfelelő hozzáálláson, az ambíciókon kívül a bekerülés szempontjából még mindig a kapcsolatok a legfontosabbak, hiszen a felvételhez a tagok kétharmadának szavazatára van szükség” írja a fiatal borászok egy részét tömörítő Junibor egyesület tagfelvételi módszeréről a Vinoport. Jó kapcsolatai idén úgy tűnik, a csopaki Szent Donát pincénél dolgozó Kovács Tamásnak és a zalai borvidéken lévő Csörnyeföldön gazdálkodó Bussay Dorottyának voltak, ugyanis a Zöldszüret nevű rendezvényen bemutatkozó húsz borászból őket találta szimpatikusnak a borászklub ahhoz, hogy tagok lehessenek.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik