Hajrá Villány! Hajrá Gere Attila!

2015. december 17. 22:01

Tiffán Zsolt
Facebook
Gere Attila az az ember, aki megtestesíti a villányi példát: nem azt nézem, mennyi van a szomszédnak, hanem azt, hogy lehet nekem is annyi!

Kedves Mindenki!

A mai nap folyamán Édesapámmal megkóstoltuk Gere Attila barátunk pincészetének 2011-es évjáratú Cabernet Franc borát. Mázlisták vagyunk: Attila borairól nem nehéz szépeket írni.Erről a nedűről is csak a legszebbeket: szép a megjelenése, erősen tetszeti magát, fajtajellege felettébb határozott,nagyon villányi, egyensúlya tökéletes, lecsengése rendkívűl hosszú, tanninja kiadós, de bársonyos, savai kackiás módon üdvözlik a borivó embert, potenciálja évtizedeket ígér. Nagyon tetszik.

De! Minden bor mögött egy ember áll! És Attila minden bora mögött ott áll. Végtelen alázata, Villányért kifejtett rajongása példaértékű! Családját brilliáns módon terelte a bor bűvkörébe! Andrea lánya ma kihagyhatatlan szereplője a magyar bor imázsteremtésének! Profizmusa, stílus iránti igénye megteremtette mindazt, mit egy borosgazda kívánhat: birtokán rend, fegyelem és tisztaság uralkodik. Attila az az ember, aki megtestesíti a villányi példát: nem azt nézem, mennyi van a szomszédnak, hanem azt, hogy lehet nekem is annyi!

Kedves Barátunk! Örülünk, hogy Villányt a magad módján naggyá tetted, és megtisztelő, hogy szőlő-, és pinceszomszédunknak tudhatunk! Isten áldása kísérje áldozatos munkádat! Megtisztelő, hogy megkóstolhattuk borodat! Mikor Rád gondolunk, eszünkbe jut Szophoklész mondata: SOK VAN, MI CSODÁLATOS, DE AZ EMBERNÉL NINCS SEMMI CSODÁLATOSABB

Villányiak vagyunk! Összetartozunk! Hajrá Villány! Hajrá Gere Attila! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában