Köszönjük a sok támogatást!

2015. december 26. 9:26

Dölle Ákos - Emmert György - Riesz Gábor
Facebook
Nagyon köszönjük Nektek a számtalan pozitív visszajelzést az év során, minden rendezvényen és látogatáskor azt tapasztaltuk, hogy a Béla bácsi visszavonulása okozta döbbenetet részetekről csak támogató szavak követték.

„Nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kívánunk Nektek!

Számunkra különösen fontos év volt 2015. Alig több mint 12 hónapja, hogy végső pont került a megállapodásra köztünk és Béla bácsi között, mára pedig a pincénkben pihen az első évjárat, melynek aktív részesei voltunk. Mi úgy látjuk, hogy remekül sikerült:) Sok mindent megtanultunk a birtokról, de érezzük, hogy sok is van még előttünk.

Nagyon köszönjük Nektek a számtalan pozitív visszajelzést az év során, minden rendezvényen és látogatáskor azt tapasztaltuk, hogy a Béla bácsi visszavonulása okozta döbbenetet részetekről csak támogató szavak követték. Ez tényleg nagyon fontos Nekünk. Hasonló nyitottsággal fogadtak minket Somlón is, sok segítséget kaptunk a helyiektől, borászoktól és mindenkitől, akivel kapcsolatba kerültünk a Hegyen az év során. Helyismeret hiányában ez nagyon értékes volt számunkra.

Mindebből merítve, nagy tervekkel, ambícióval vágunk neki 2016-nak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában