A Skrabski Pince igazi nagy meglepetés

2016. január 12. 9:00

Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél
Az olaszrizling szinte minden alkalomra mehet, a furmint nagy meglepetés, a rosé igazi példás darab, a kékfrankos pedig úgy van ott, ahogy azt nem is gondolná az ember fia.

„De ha Észak-Balaton: említettem már, hogy a Skrabski Pince igazi nagy meglepetés? Amikor először mentem hozzájuk, azért tévedtem el, mert nem hittel el, hogy tényleg arra kell menni, amerre a tábla mutatja. A megadott irány szerint ugyanis be kellett hajtani az erdőbe, de egy olyanba, amelytől még Piroska is megrettent volna! :)

Miután azonban túl voltam a rengetegen, ott volt a pince. És a pince pici. És szép. És nem értettem, hogy mit nem értek ezen az egészen. A Borok önmagukért beszélnek és még azon is túl. Igazi »észak-balatoni érzést« ontanak magukból. Már megint ott tartok, hogy akár Liliomfi kezében is el tudnám képzelni ezeket a borokat.

Az olaszrizling szinte minden alkalomra mehet, a furmint nagy meglepetés, a rosé igazi példás darab, a kékfrankos pedig úgy van ott, ahogy azt nem is gondolná az ember fia. Egy szó, mint száz; Füredtől már csak néhány kilométer Balatonudvari, alkalomadtán, egy laza előjegyzés után, tessék hozzájuk befáradni egy komoly kóstolásra!”

(Az írás a Pinceáron borkereskedés hírlevelében jelent meg.)

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves Ildikó! Skrabski-borokat ezekben a boltokban biztosan tud venni:
http://pincearon.hu/cikkek/kez..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés