Miért nyitottam új kocsmát?

2016. január 16. 18:32

Tibi atya
Tibi atya blogja
Egy olyan folyamatot szeretnék megindítani, ami felszámolja azt a kultúranélküliséget, ami jelenleg a szórakozónegyedet uralja.

„Cirka öt éve történt, hogy a Hajógyárin megszűnt bűnbirodalom bulizó közönsége elárasztotta Budapestet. Logikus volna, hogy ez valamelyest felvirágoztassa a pesti kocsmakultúrát, azonban valamiért nem ez történt. Sétáljunk el a Blahától a Király utcán át a Deák térig, több száz kocsma előtt haladunk el. A probléma az, hogy olyanok, mintha kopipészttel másolták volna egyiket a másikról: rövid, két szótagos név, (kezdetben) nagyon olcsó árak, szar minőség és szar kiszolgálás. Nulla egyediség, nulla koncepció, alacsony színvonalú szolgáltatás és kizárólag a lokációra épített siker.

A célom az, hogy a romkocsmák, beer&burger tucathelyek és legolcsóbb kocsmák mintáját ott törjem meg, ahol a legerősebbek. Létre szeretnék hozni egy helyet, ami programjaival, kiszolgálásával, italaival és arculatával annyi egyediséget mutat, amit már hívhatunk kocsmakultúrának. Egy olyan folyamatot szeretnék megindítani, ami felszámolja azt a kultúranélküliséget, ami jelenleg a szórakozó negyedet uralja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában