Pezsgővel, igen, pezsgővel töltötték a kolbászt

2016. január 17. 21:04
Budapesten kívül is javában zajlik a gasztroforradalom! Sütéskor megdagad a kolbász a beletöltött pezsgőtől, mondta a Tényeknek egy böllér a napkori böllérversenyen, ahová még Szijjártó Péter külügyminiszter is ellátogatott gyermekeivel.

Különleges hurkát, kolbászt és toros káposztát is kóstolhattak azok, akik elmentek a 15. nemzetközi böllérversenyre, Napkorra. Volt, aki nemcsak hússal, hanem pezsgővel is töltötte a kolbászt, derül ki a TV2 Tények című műsorának riportjából.

„Sült mics. Ugye hát az egy olyasmi, mint a kolbász, csak annyi a különbség, hogy van benne növendékhús és van benne egy kis pezsgő. Frissen van megkeverve és frissen sütik! És a pezsgő miatt sütéskor úgymond megdagad” – magyarázta a pezsgővel töltött kolbász titkát alkotója a Tényeknek. A versenyző böllérek csak mangalicából készíthették el húskölteményeiket. A fesztiválon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is jelen volt, aki elmondta, gyermekei is szeretik a kolbászételeket.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés