Pezsgővel, igen, pezsgővel töltötték a kolbászt
Különleges hurkát, kolbászt és toros káposztát is kóstolhattak azok, akik elmentek a 15. nemzetközi böllérversenyre, Napkorra. Volt, aki nemcsak hússal, hanem pezsgővel is töltötte a kolbászt, derül ki a TV2 Tények című műsorának riportjából.
„Sült mics. Ugye hát az egy olyasmi, mint a kolbász, csak annyi a különbség, hogy van benne növendékhús és van benne egy kis pezsgő. Frissen van megkeverve és frissen sütik! És a pezsgő miatt sütéskor úgymond megdagad” – magyarázta a pezsgővel töltött kolbász titkát alkotója a Tényeknek. A versenyző böllérek csak mangalicából készíthették el húskölteményeiket. A fesztiválon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is jelen volt, aki elmondta, gyermekei is szeretik a kolbászételeket.
Összesen 1 komment
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászólás szerkesztése
Bejelentkezés