Így pörög a pohárban 580 grammnyi maradékcukor

2016. március 7. 10:40
A Tokaj Kereskedőház 2013-as Áts Károly által készített eszenciáját kóstoltuk a VinCÉ-n. Mivel ízeket és illatokat az interneten egyelőre nem tudunk közvetíteni, ezért most a minden részletében lehengerlő bor látványát mutatjuk meg olvasóinknak.

A 2013-as tokaji eszencia a Mandiner.bor által is beharangozott, a VinCE szombati napján tartott mesterkurzuson jött elő, melyen a Tokaj Kereskedőház friss tételeit néztük meg nemzetközi kontextusban. Sauternes-i, ruszti, wachaui, burgundiai borok párbajoztak a tokaji szárazakkal és édesekkel. Két bor mellé nem tettek versenytársat a szervezők, az egyik a Tokaj Kereskedőház 2013-as Szarvas-dűlőből származó hatputtonyos aszúja volt, a másik pedig ez a fenti videón is látható, minden részletében lehengerlő 2013-as eszencia, amely literenként 580 grammnyi maradékcukrot tartalmaz.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel csak az a baj, hogy nem az én poharamban pörög...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában