Hú!SVÉT Palkonyán

2016. április 9. 13:14
A Stílusos Vidéki Éttermiség igazi gasztrofaluvá varázsolta április elején Palkonyát. Napsütés, remek ételek, és jó borok a villányi borvidéken.

Húsvét után egy héttel, április 2-3-án tartotta meg a Stílusos Vidéki Éttermiség Palkonyán a Hú!SVÉT+7 szezonnyitó közönségtalálkozót. A 14 vidéki éttermet tömörítő egyesület célja, hogy bemutassa miben mások a vidéki éttermek.

A Palkonyán tartott két napos tavaszi gasztro-pikniken, családi programok, jó borok és remek ételek várták a vendégeket, akik megismerhették azt, milyen is a vidéki vendéglátás.

Jahni László, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje szerint a magyar gasztronómiában nagyon fontos helye van a vidéknek. A Stílusos Vidéki Éttermiség szerinte egy nagyon szerethető összefogás, amelyben bemutatják a vidék fontosságát, és hangsúlyozzák, hogy mit képes a vidék felmutatni egy fővárosi étteremmel szemben. A szakácsok szerint a vidéki éttermekben egyre jobb ételeket tudnak adni, emellett még mindig megvan a vendéglátó kapcsolat az emberek között.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában