Az osztrák borpiac piacvezetője segíti a Grand Tokajt

2016. április 19. 20:37
Lenz Moser megnyitja előttünk az ajtókat, indokolta Szappanos Péter, a Grand Tokajra átkeresztelt egykori Tokaj Kereskedőház vezérigazgatója, miért szerződtették le az osztrák borpiac egyik legbefolyásosabb szakemberét.

A széleskörű kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkező osztrák származású stratéga, az Ausztria legnagyobb pincészetét vezető Lenz Moser támogatja a cég munkáját. A szakember nagyapja tette világhírűvé az osztrák zöldveltelini borokat. A Grand Tokaj különösen a száraz furmint nemzetközi értékesítésében számít Lenz Moser tapasztalataira.

„Elképesztően izgatott vagyok, hogy a Grand Tokaj nemzetközi stratégája lehetek. Úgy vélem, hogy ezt a céget kell követni, a térség nagy játékosát, mert ők képviselik leginkább a régiót. A tapasztalataimat a marketing és a termékfejlesztés terén osztom meg, de emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálómmal is támogatom a cég értékesítési stratégiáját” – mondta el a szakértő. A Grand Tokaj és Lenz Moser célja, hogy közösen kialakítsák és elérjék a Tokaji borokat megillető nemzetközi piaci elismertségét, illetve azt, hogy a borok a minőségi áruházak kínálatában megtalálhatóak legyenek és visszatérjenek a magas kategóriájú éttermek és láncok ajánlatába is

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés