Borárverésre mentünk

2016. április 28. 11:23

Bánlaki D. Stella
Vinoport
Tábor István, a Trinety Media Kft. ügyvezetője azért nem tudott személyesen Tokajba utazni, mert az árverés éppen a Winelovers Kékfrankos Április Nagykóstolójával egy időben zajlott.

„Még megbízott útján is nagyon izgalmas volt licitálni; a Viber-üzeneteken keresztül is érezni lehetett, ahogy Tokajban fokozódik a hangulat – mondta Tábor István. A Trinety Media Kft. ügyvezetője azért nem tudott személyesen Tokajba utazni, mert az árverés éppen a Winelovers Kékfrankos Április Nagykóstolójával egy időben zajlott. Végül Faragó Zoltánt, a Mádi Kör egy pártoló tagját kérte fel a segítségre.

(...)

Tábor István elmondása szerint nemcsak azt sajnálja, hogy nem élhette át személyesen a licitálás izgalmát, hanem azt is, hogy az online kommunikáció lassúsága miatt lecsúszott a Hétszőlő 1502 fantázianevű furmintjáról. Ezen kívül az ügyvezető azt is elmondta, talán a Barta Pince 950.000 forintról induló Öreg Király Válogatásával lenne ma gazdagabb, ha más a kikiáltási sorrend.

»Kétszer 182 palack bor, 364 egyedi számozású darab, két teljes tanévre elosztva!« – Tábor István elégedett. » Remek érzés, hogy végül több borászatnak tudtunk segíteni, bemutatkozási lehetőséget adni a vásárlásunkkal, és hogy azok a borok, amelyeket mi nem tudtunk megvásárolni, szintén jutányos áron találtak gazdára« – mondta Tábor, aki jövő évtől biztosan személyesen emeli majd magasba a tárcsáját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában