Exhumálásra nem járok

2016. június 23. 8:12

Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél
Pár hete, egy borklub szünetében szusszantunk egyet a friss levegőn, amikor is a Ferikém, exhumálásra én nem járok! mondat csusszant ki a számon.

„Pár hete, egy borklub szünetében szusszantunk egyet a friss levegőn, amikor is a Ferikém, exhumálásra én nem járok! mondat csusszant ki a számon - talán egy kicsit gyorsabban is, mint kellett volna. Mondjuk én komolyan gondoltam, csak éppen nem volt szándékomban megbántani a beszélgetőpartneremet. Mondjuk Ferit, azaz Csutorás Ferencet sem kellett nagyon félteni - elszántan magyarázta tovább, hogy van néhány évtizedes korú bora, amiből a dugó bizony ki fog kerülni. Erre mondtam én, hogy értem én, ezzel az égvilágon semmi baj nincs is, csak én nem leszek ott.

Mentünk így egy pár kört, mire kölcsönösen megértettük, hogy a másik nem viccel... Végül amolyan kompromisszumként abban maradtunk, hogy elmegyek - de készüljön, mert viszem magammal a szókimondásomat, és bocsássa meg majd nekem, de nem fogom én azokat a matuzsálemi borokat csak a koruk miatt tisztelni. Ha nem tetszenek, akkor azt meg fogom mondani.”

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában