Ezért hagyom ott az Onyx éttermet

2016. július 31. 14:38

Széll Tamás
Facebook
Tartozunk azzal mindenkinek, hogy a Bocuse D'Or Europe-on a száz százalékot nyújtjuk, ezért a felkészülés ideje alatt a csapat minden tagjának minden erejével a versenyre kell koncentrálnia.

"Szeretnék mindenkit egy igen fontos, és meghatározó életeseményemről tájékoztatni!

Több mint tizenhat év munkaviszonyom, több mint kilenc, Onyx éteremben töltött év ért véget a mai napon. Innentől elválnak útjaim az Onyxtól, jó néhány, az Onyx életét formáló kollégámmal együtt.

A következő három hétben az étterem és a megmaradt személyzet megérdemelt három hetes pihenőjét tölti, majd augusztus 23.-án újranyit. Az élet nem áll meg, sőt, most gyorsult csak fel igazán!

Ez a döntést meg kellett hoznom, hoznunk, mivel a Bocuse D'Or Europe-on elért eredményünk után úgy érezzük, hogy tartozunk azzal mindenkinek, hogy a világversenyen a tőlünk telhető legjobbat, száz százalékot nyújtjuk, ezért a felkészülés ideje alatt a csapat minden tagjának minden erejével a versenyre kell koncentrálnia!

Elképesztő energiák szabadultak fel, rengeteg ötlet tört belőlünk elő, úgyhogy abszolút nem pihenünk!

Teljes erőbedobással szándékozunk januárban Lyonban a dobogó legtetejére törni! Amit érzek, az az elképesztő elszántság, tenni akarás a siker reményében!"

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában