A kevert és a boroskóla a Szigeten bulizó külföldiek kedvencei

2016. augusztus 16. 10:07
A Dívány fröccsöt, boroskólát, unikumot, kevertet és barackpálinkát itatott Szigeten bulizó külföldiekkel. Vajon mi tetszett nekik legjobban?

A fröccsöt a Starbucks frappuccinójához és egy könnyed proseccóhoz hasonlították, lazán lehúzta mindenki. Az Unicumot sokan felismerték elsőre, sőt volt egy olyan megszólaló is, akinek élete első alkoholos élménye fűződik a Zwack-család italához.

A barackpálinkát valaki magyar vodkaként aposztrofálta, volt, aki a sambucához vagy a tequilához hasonlította, a profik persze rögtön felismerték, mi az. A franciás hangzású kevert még nagyobb sikert aratott, szuper koktél-alapanyagnak titulálták.

A Szigeten fesztiválozók kedvence meglepő módon a boroskóla volt. Annak is ízlett, aki nem szereti a vörösbort, hovatovább akadt olyan is, aki pezsgőhöz hasonlította. És volt, akinek annyira tetszett, hogy közölte, fog ilyet csinálni otthon is.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tanítómesterem a legolcsóbb bebaszàsnak tartotta kevertet keverni bmi alkoholossal.

Ez nem igény vagy igénytelenség kérdése. Húsz évesen ilyeneket iszik az ember, kivéve azokat, akik vasalt pantallóban teadélutánokra járnak, és még nem dugtak.

Persze ha 30 körül/felett is ezeket vedeli valaki, akkor jó eséllyel már alkesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés