Szelfizz Balaton Borral!

2016. augusztus 19. 13:30

Deli Kitti
Itthon a Balatonon
A BalatonBor igazi sláger idén. A BalatonBor tényleg a balatoni táj esszenciája, mindenki beleadta a szakértelme legjavát.

„Idén nyáron az Instagramot ellepték a borozós szelfik. Egyre többen pózolnak BalatonBorral a kezükben, úgyhogy úgy döntöttem, én is beszállok. Lőttem magamról egy pár képet egy vitárolás fedélzetén, híres balatoni borászokkal, és természetesen borokkal pózolva, közben pedig megpróbáltam kiderítani, miért jó, ha BalatonBorral szelfizünk.

(...)

A BalatonBor igazi sláger idén. Ez tulajdonképpen az első igazi, közösségi régiós bormárka Magyarországon. A kezdeményezés lényege, hog a legjobb balatoni borászatok összeálltak, és egységes minőségi kritériumok alapján, egységes stílusú borokat igyekeztek készíteni. A BalatonBor tehát tényleg a balatoni táj esszenciája, mindenki beleadta a szakértelme legjavát. A BalatonBor márkajelzés alatt most 2015-ös tételek kerülek a palackba.

A koncepció - úgy tűnik - tökéletesre sikerült, mert van olyan pincészet, ahol már csak néhány palackkal lehet kapni a Balaton ízéből. Szóval, nem árt igyekezni... Szerintem ez a bor olyan finom lett, hogy még a legesősebb, leghűvösebb délutánoni is képes megidézni a balatoni napfényt. Hozzám hasonló nyárfüggőknek tehát kihagyhatatlan újdonság.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés