Erőszak

Magyar nőt erőszakolt meg három afrikai migráns Németországban

2016. szeptember 1. 18:53
Megerőszakolt egy magyar nőt három eritreai férfi szombatra virradóra a türingiai Mühlhausenben. A három elkövetőt vasárnap őrizetbe vették, jelenleg vizsgálati fogságban vannak.

Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lap. A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. 

Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóra történt a Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. Thomas Soszynski, a helyi rendőrség szóvivője a Thüringer Allgemeine megkeresésére annyit mondott: a hatóságok felkutatták az elkövetőket és még vasárnap őrizetbe vették őket. Az ügyészség szerint a három férfit hétfőn előállították. Jelenleg a türingiai Tonna település börtönében vizsgálati fogságban vannak.

A főügyész szerint mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar nőt. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek ellenük.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást. 

Összesen 207 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Merkelhez kell őket küldeni, majd ő integrálni fogja őket. Vagy őt integrálják. Megérdemli.

"A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást."

Nem az a kérdés, hogy egy magyar nő mit keresett Mühlhausenben, hanem hogy három eritreai mit keres ott... Persze Merkel óta tudjuk, mit keresnek ott.

Elszigetelt eset, nehéz gyerekkorral és múlttal.

It is estimated that over 40% of South African women will be raped in their lifetime and that only 1 in 9 rapes are reported.

Becslések szerint az afrikai nők több mint 40%-át megerőszakolják élete során és kilenc megerőszakolt nő közül csak egy tesz feljelentést. https://en.wikipedia.org/wiki/..

Éltérő 'kultúra' az már biztos...

It is estimated that over 40% of South African women will be raped in their lifetime and that only 1 in 9 rapes are reported.

Becslések szerint az afrikai nők több mint 40%-át megerőszakolják élete során és kilenc megerőszakolt nő közül csak egy tesz feljelentést. https://en.wikipedia.org/wiki/..

Éltérő 'kultúra' az már biztos...

Nyilván az ember azt mondja a lányának, lányom, ne menj este egyedül az utcán.

Ez nem más, mint életösztön.

De ha megtörténik egy ilyen eset, akkor kurvára nem ízléses erre hivatkozni vagy ezt akár csak felvetni is.

apád fasza ősi hagyomány, már megbocsáss

A youtubon van egy videó, Svédországban, fényes nappal egy turistáktól hemzsegő téren egy néger csapat veri a rezet és az egyikük valamit beszól az ott szelfiző fehár pár nőtagjának, miközben hátbavágja. Mire a srác megfordul és kérdőre vonja.
Erre rátámadnak a makákók seregestül, de a srác valami küzdősportot űzhet, mert azzal nyit, hogy megpördül a levegőben és mellberúgja az első támadót, aztán a többit sorban.
Volt egy olyan pillanat, amikor majdnem földre vitték, de a lány ráncibálta a támadókat, ahogyan az erejéből tellett, és ez elég volt, hogy megmentse a helyzetet.
Ez így ment percekig, ha jól emlékszem több mint hat percig. A körülöttük levők fényképezték, filmezték őket, de senki, mondom SENKI nem volt aki a segítségükre sietett volna.

Mikor ezt láttam arra gondoltam, hogy az ilyen népnek reszeltek. Meg arra, hogy hasznos valami hatékony küzdősportot, önvédelmi sportot tanulni.

Te aztán tudsz hozzászólásokat gerjeszteni. Ögyes!

Mülhausenben Kirmes volt. Vásár.
http://bit.ly/2bFK9At
Ilyenkor van óriáskerék,céllövölde, sör-bor, vidámság.
Ez egy népünnep ahová ezidáig szívesen mentek az emberek. Ma már állatok is járnak oda.
Az,hogy a magyar nö ott lehetett a világ legtermészetesebb dolga. Otthon van Európában, de lehet,hogy dolgozott valamelyik mutatványosnál.A munka nem szégyen.

Védjük meg asszonyainkat,lányainkat a gyilkos erőszakolóktól, a betolakodóktól!

Menjünk el szavazni!

mit nem értettem jól?

az egyre több erőszak egy társadalmi válságtünet Indiában. Ismerem valamelyest a témát és a térséget, de nem szeretném hosszan ecsetelni. Mindenesetre nem egyszerű kérdés, de nincsen szó semmilyen ősi hagyományról.
Az indiai társadalom kurva nagy válságban van, és lesz is még jó sokáig. Az erőszakos esetek csak egyikei a millió súlyos tünetnek, csak ma erre rezonál igazán a média.

Ha már ennyire tolod a defektes biciklid, leírhatnád azt is, a 409-ből mennyit követett el fehér ember. De tényleg csak azért, mert rohadtul tolod azt a kicseszett biciklit.

De, nekem fontos, hogy magyar. És az is fontos, hogy az elkövetők eritreaiak. Ez utóbbi nem csak nekem fontos, hanem az EU összes állampolgárának, hiszen mégis csak elgondolkodtató, hogy magunk közé engedtük őket (függetlenül attól, hogy határsértők vagy üzletemberek (LOL)), amire ők így reagálnak. Majd akkor nem lesz fontos, amikor már mindent a globalizmus ural.

Németországot már kiherélték. Ott már csak az impotens PC a divat.

Ha anyádat megerőszakolják az utcán, ne minden nemi erőszakról beszélj, hanem arról az egyről.

Nem értem, miért számít az, hogy ez a szerencsétlen nő miért volt ott éppen akkor, amikor ez a három barom arra járt? Ha pedig egy szórakozóhely hajnalig van nyitva, akkor hogyan menjen haza az alkalmazott? Ha mondjuk éhbérért dolgoztatják, és nem futja taxira?

De ha már így nézzük, ez a három betolakodó miért volt ott? Miért nem volt kerítés mögött egy zárt táborban, ahogyan az egy iratok nélkül, több határon át érkezőnek járna?

És még egy kérdés: ha te hajnalban egy nőt látsz az utcán megerőszakolod? Ha már olyan megértő vagy a migránsokkal, és annyira hibáztatod az áldozatot.

"Ha kell erőszakkal küldjék vissza őket a hazájukba, erőszakkal akadályozzák meg újabbak érkezését."

Saját hazájukban, ilyesmiért amit műveltek, valoszinüleg a büntetésbe beledöglenének. Nálunk tuti, hogy a büntetést biztonságban, épségben simán átvészelik. Egy Europai, és egy muzulmán ország közt ez egy nem elhanyagolhato különbség. Nálunk másmilyen a macska, úgyhogy jobban cincoghatnak.

Én csak azt próbáltam kifejteni, hogy nem látok szemernyi mentséget sem a tettesek felé. Az áldozat hibáztatása, azon az alapon, hogy ő is hibás, mert rosszkor volt rossz helyen, elég furcsa. Ezen az alapon mondhatnánk, hogy a puszta létezésével provokálta ki az erőszakot, ő a hibás, miért van a világon - ugyanis már csak ez hiányzik. Az állítólagos ittassága sem lehet ok, nem hiszem, hogy félreérthető módon, csábítóan mosolygott volna a tettesekre. Nem félreértem, hanem értem, amit írtál, mentegeted az elkövetőket. Ezt nem lehet másképpen felfogni.

Aljas migránsok nőket erőszakolnak - aljas szervezetek migránsok behozataláért kampányolnak.

Indiáról beszélt. Nyilván ott is vannak muszlimok, jó sokan, és természetesen hindu erőszakolók is vannak, jó sokan. Egyedül az "ősi hagyomány"-szöveget korrigáltam, mert az hülyeség

Zsoltkommandónak vajh" mi a teendője? Hódító hordának ő a hős védője: szólni mersz ellene, lecsap a fejedre, ronda egy meló, de jól fizetnek érte. Kiemelendő még e munka biztonsága:marnád a migránst, megölnének érte - de egy vén asszony ugyan mit tehetne?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés